It´s the little things that makes life big.

It's the little things that make life big.

lördag 22 oktober 2011

för att få köra bil....

måste man ha körtkort men vem som helst, oavsett ålder får "skaffa" barn. Det är helt sjukt att vi måste göra ett test för att få köra bil (till och med för symaskin i skolan när jag var liten! :O) men barn får pöka sig till på löpande band. grunden för hur barnets liv kommer att bli ligger i uppfostran och fel uppfostran kan ge förödande konsekvenser men ändå finns inga "regler" för hur vi måste uppfostra dom, de små liven som ska fortsätta förstöra vår planet. Alla tycker och tänker vi olika och vi prioriterar olika saker här i livet. När jag växte upp lärde jag mig till exempel (för mig självklara saker) som att tacka för maten/fika/vad som nu bjuds på, inga armbågar på bordet, jag lärde mig att man smakar på allt och att man äter i köket (förutom speciella tillfällen) jag lärde mig att bädda sängen och städa och hjälpa till hemma. I en annan familj ser det helt annorlunda ut.

Det är inte bara så utan det är också jävligt orättvist, just nu vet jag en äcklig ***** som super som en jävla idiot, fast hon är gravid och samtidigt finns det massor med människor varje dag som får missfall eller inte ens får uppleva plusset på gravtestet. Det är avskyvärt hur man kan göra så, hur kan man bara tänka på sig själv och riskera att ens barn får skador för livet för att "det är svårt att sluta dricka"..

Sen har det snackats mycket om white trash namn på sista tiden. vad bestämmer att jag är white trash bara för att jag döper mitt barn till exempelvis Kevin, Melissa, Nicole, Leon eller kanske Cassandra?

Nej samhället är på väg åt fel håll..  Inför fasta regler i barnuppforstran (fler än barnaga som ändå bryts JÄVLIGT ofta) och inför nolltolerans på alkoholhaltiga drycker under graviditet ( straff? fängelse eller böter för vållande kroppsskada ) sen tycker jag att alla har rätt att välja namn till sitt barn, så länge man själv kan tänka sig heta det.

Nu ska jag sussa brevid min underbara son som lyckats dra på sig feber IGEN!

Puss på er som inte super med bebis i magen.


1 kommentar:

skriv vad du vill men tänk på att karma slår tillbaka!