It´s the little things that makes life big.

It's the little things that make life big.

söndag 21 augusti 2011

Fredag och Liseberg!

På fredagkväll tog vi det lugnt, pratade lite och stekte en jävla massa pannkakor!




















Lördag morgon vaknade vi vid klockan 6, in i duschen, en kopp kaffe, en macka, magknip(hmmm!) och sen iväg och kl halv 8 körde vi ut på motorvägen påväg mot Göteborg. Det blev några rökpauser på vägen och sen stannade vi i Skara och åt Mc donalds frukost, hash brown och toast, gott men inte speciellt mättande! Väl framme i Göteborg var alla jätte kissnödiga så första attraktionen på Liseberg blev toaletterna. Åkband på och upp i Lisebergsbanan, blev lite nervös ett tag men fan va kul det är! Efter det sprang vi omkring och åkte lite men det blev rätt segt för det var mycket mer kö än vi räknat med men vi hann med en hel del endå! :)

Spelade lite på chokladhjul med men som vanligt ingen tur.. Typ var 10:e familj man såg släpade omkring på stora chokladaskar, åh så orättvist, speciellt dom som hade typ 5 st, fusk? ;)

På vägen hem fick vi stanna och sova några gånger, jag var as trött efter blandningen : Imodium, åksjuketablett, Liseberg och för lite sömn natten innan så det fick bli så och det innebar att vi var hemma 6 i morse, yay! :S



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

skriv vad du vill men tänk på att karma slår tillbaka!